Çfarë mendojnë deputetët për grabitjen e Rinasit?

Spartak Braho, Ermonela Felaj dhe Paulin Sterkaj komentojnë grabitjen e bujshme të ndodhur të martën në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës. Sipas tyre, përgjegjësia për ngjarjen bie te koncesionari që realizon sigurinë në aeroport por edhe te bankat.