Çfarë mund të kuptojmë deri tani nga tenderi i respiratorëve?

Gazmend Koduzi, ekspert i Partisë Demokratike për shëndetin, i ftuar në Ditarin e orës 13:00 në A2, komenton menaxhimin e situatës së deritanishme si dhe hapjen e tenderit për blerjen e aparateve respiratorë, ndaj të cilit, PD pati një qëndrim kritik.