Çfarë ndodh brenda spitaleve? Pedagogu Erlis Çela: Mungesë transparence që krijon pasiguri e panik

Përditësuar më: 30/11/2020, ora 21:39

Çfarë ndodh brenda spitaleve? Pedagogu Erlis Çela: Mungesë transparence që krijon pasiguri e panik

Përditësuar më: 30/11/2020, ora 21:39

Pedagogu i Komunikimit Erlis Çela deklaroi në studion e A2 se media duhet të raportojë me korrektësi dhe duke iu përmbajtur etikës rastet e vetëvrasjes së pacientëve me Covid-19 në spitale. Sipas tij një nga problematikat është mungesa e transparencës dhe qasja e ngurtë e institucioneve publike për të informuar publikun, që lë vend për situata konfuze.

Çfarë ndodh brenda spitaleve? Pedagogu Erlis Çela: Mungesë transparence që krijon pasiguri e panik

Përditësuar më: 30/11/2020, ora 21:39

Pedagogu i Komunikimit Erlis Çela deklaroi në studion e A2 se media duhet të raportojë me korrektësi dhe duke iu përmbajtur etikës rastet e vetëvrasjes së pacientëve me Covid-19 në spitale. Sipas tij një nga problematikat është mungesa e transparencës dhe qasja e ngurtë e institucioneve publike për të informuar publikun, që lë vend për situata konfuze.