Çfarë ndodh në 10 ditët e zisë në Britani dhe kur prezantohet mbreti i ri

Publikuar më: 9/9/2022, ora 11:20

Çfarë ndodh në 10 ditët e zisë në Britani dhe kur prezantohet mbreti i ri

Publikuar më: 9/9/2022, ora 11:20

Gazetari Xhevahir Qardaku sjell detaje.