Çfarë ndodh në selinë e PD një ditë pas protestës?

Publikuar më: 9/1/2022, ora 12:36

Çfarë ndodh në selinë e PD një ditë pas protestës?

Publikuar më: 9/1/2022, ora 12:36

Xhama të thyer, dyer e dritare të shkatërruara, është ajo që ka mbetur një ditë pas protestës së dhunshme në selinë e Partisë Demokratike. Gazetari Ergi Picaku dhe operatori i A2 CNN kanë sjellë pamjet nga ajo që po ndodh në selinë blu, ku aktualisht situata paraqitet e qetë, por shija e protestës vijon të jetë prezente.

Çfarë ndodh në selinë e PD një ditë pas protestës?

Publikuar më: 9/1/2022, ora 12:36

Xhama të thyer, dyer e dritare të shkatërruara, është ajo që ka mbetur një ditë pas protestës së dhunshme në selinë e Partisë Demokratike. Gazetari Ergi Picaku dhe operatori i A2 CNN kanë sjellë pamjet nga ajo që po ndodh në selinë blu, ku aktualisht situata paraqitet e qetë, por shija e protestës vijon të jetë prezente.