Çfarë ndodh pas një muaji protestash dhe djegies së mandateve? – A2

Çfarë ndodh pas një muaji protestash dhe djegies së mandateve?

Në studiot e A2, Petrit Vasili komenton ngjarjet e fundit politike, arsyet e ngërçit politik dhe zgjidhja që propozon opozita.