Çfarë ndodhi në D-Day? Operacioni më i madh ushtarak në histori

Trupa nga Britania e Madhe, Shtetet e Bashkuara, Kanadaja dhe Franca sulmuan forcat gjermane në brigjet e Francës veriore më 6 qershor të 1944-s.