Çfarë ndryshon tashmë për Shqipërinë me hapjen e negociatave?

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:37

Çfarë ndryshon tashmë për Shqipërinë me hapjen e negociatave?

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:37

Odeta Barbullushi, këshilltare e Kryeministrit dhe koordinatore kombëtare për zonën ekonomike rajonale, në “Intervistë me Merita Haklaj” foli për hapjen e negociatave dhe punën që e pret tashmë vendin drejt anëtarësimit në BE.

Çfarë ndryshon tashmë për Shqipërinë me hapjen e negociatave?

Publikuar më: 22/7/2022, ora 21:37

Odeta Barbullushi, këshilltare e Kryeministrit dhe koordinatore kombëtare për zonën ekonomike rajonale, në “Intervistë me Merita Haklaj” foli për hapjen e negociatave dhe punën që e pret tashmë vendin drejt anëtarësimit në BE.