Çfarë nuk u pa dhe çfarë do të thotë shkarkimi i Metës?

Kuvendi i Shqipërisë votoi me 104 vota pro për shkarkimin e presidentit Ilir Meta. Gazetari Ervin Koçi sjell detaje nga ajo që nuk u gjatë seancës dhe çfarë pritet në ditët në vijim.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete, 2 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete, 2 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, asnjë humbje jete, 2 raste të reja në 24 orët e fundit