Çfarë po ndodh me afganët në Shqipëri?

Përditësuar më: 28/8/2021, ora 13:27

Çfarë po ndodh me afganët në Shqipëri?

Përditësuar më: 28/8/2021, ora 13:27

Qeveria shqiptare ka marr masa për t’i pritur, shoqëruar dhe akomoduar të gjithë shtetasit afganë që po largohen nga zona e rrezikshme. Grupi i parë prej 121 personash ndodhet në një preh hotele të Durrësit, ndërsa të mbërritur e fundit ndodhen në Qytetin Studenti. Gazetarët e A2 CNN, Elitjona Doko dhe Marigen Mulla raportojnë mbi atë që po ndodh në Tiranë dhe Durrës, dy qytetet e para që kanë pritur refugjatë afganë.

Çfarë po ndodh me afganët në Shqipëri?

Përditësuar më: 28/8/2021, ora 13:27

Qeveria shqiptare ka marr masa për t’i pritur, shoqëruar dhe akomoduar të gjithë shtetasit afganë që po largohen nga zona e rrezikshme. Grupi i parë prej 121 personash ndodhet në një preh hotele të Durrësit, ndërsa të mbërritur e fundit ndodhen në Qytetin Studenti. Gazetarët e A2 CNN, Elitjona Doko dhe Marigen Mulla raportojnë mbi atë që po ndodh në Tiranë dhe Durrës, dy qytetet e para që kanë pritur refugjatë afganë.