Çfarë po ndodh me PD? Cila është rruga përpara për të djathtët?

Publikuar më: 27/6/2022, ora 09:04

Çfarë po ndodh me PD? Cila është rruga përpara për të djathtët?

Publikuar më: 27/6/2022, ora 09:04

Fatbardh Kadilli i ftuar në Dita Jonë për të folur për momentet që po kalon opozita shqiptare dhe protestën e thërritur nga Sali Berisha më 7 korrik.

Çfarë po ndodh me PD? Cila është rruga përpara për të djathtët?

Publikuar më: 27/6/2022, ora 09:04

Fatbardh Kadilli i ftuar në Dita Jonë për të folur për momentet që po kalon opozita shqiptare dhe protestën e thërritur nga Sali Berisha më 7 korrik.