Çfarë po ndodh në PD? Berisha dorëzon firmat për kuvendin, Bardhi e quan lëvizje “blof”

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:31

Çfarë po ndodh në PD? Berisha dorëzon firmat për kuvendin, Bardhi e quan lëvizje “blof”

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:31

Zhvillimet e orëve të fundit pranë Partisë Demokratike, atje ku mbrëmjen e djeshme mbështetësit e ish-kryeministrit Berisha, dorëzuan firmat për thirrjen e Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike. Reagimet fill pas këtij momenti ishin të shumta, me palët që thonë se statuti i jep të drejtë secilit prej tyre. Ergi Picaku dhe Arestina Skënderi na sjellin të përmbledhura gjithçka ndodhi gjatë 24 orëve të fundit.

Çfarë po ndodh në PD? Berisha dorëzon firmat për kuvendin, Bardhi e quan lëvizje “blof”

Publikuar më: 11/11/2021, ora 10:31

Zhvillimet e orëve të fundit pranë Partisë Demokratike, atje ku mbrëmjen e djeshme mbështetësit e ish-kryeministrit Berisha, dorëzuan firmat për thirrjen e Kuvendit Kombëtar të Partisë Demokratike. Reagimet fill pas këtij momenti ishin të shumta, me palët që thonë se statuti i jep të drejtë secilit prej tyre. Ergi Picaku dhe Arestina Skënderi na sjellin të përmbledhura gjithçka ndodhi gjatë 24 orëve të fundit.