Çfarë pritet të ndodhë në shtator me koronavirusin? Tomini përgjigjet në A2

“Duhet të veçojmë një element shumë të rëndësishëm që është vaksinimi. Nga njëra anë vaksinimi dhe nga ana tjetër kalueshmëria e sëmundjes nga ajo pjesë që është prekur, sigurisht që e bën popullatën më të imunizuar, përkundrejt një sezoni të ri dimëror”.