Çfarë prodhoi kjo stinë politike?

Gazetari Lutfi Dervishi ishte i ftuar në Dita Jonë ku foli mbi zhvillimet politike të kësaj vere pandemike. Reforma zgjedhore, marrëveshja e 5 qershorit, ndryshimet kushtetuese dhe pakënaqësitë e opozitës së bashkuar, ishin disa nga çështjet e komentuara.