Çfarë prodhoi samiti i BE dhe imazhi i Shqipërisë

Publikuar më: 6/12/2022, ora 23:46

Çfarë prodhoi samiti i BE dhe imazhi i Shqipërisë

Publikuar më: 6/12/2022, ora 23:46

Adrian Shtuni, ekspert i sigurisë ndërkombëtare, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për samitin e Tiranës dhe protestën e opozitës.

Çfarë prodhoi samiti i BE dhe imazhi i Shqipërisë

Publikuar më: 6/12/2022, ora 23:46

Adrian Shtuni, ekspert i sigurisë ndërkombëtare, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për samitin e Tiranës dhe protestën e opozitës.