Çfarë u gjet në banesa? Detaje nga kontrolli i BKH në shtëpitë e ish-gruas dhe partneres së Ahmetajt

Publikuar më: 10/3/2023, ora 10:04

Çfarë u gjet në banesa? Detaje nga kontrolli i BKH në shtëpitë e ish-gruas dhe partneres së Ahmetajt

Publikuar më: 10/3/2023, ora 10:04

Agjentët e Byrosë Kombëtarë të Hetimit kanë kryer kontrolle mbrëmë në banesën e partneres së ish-z.kryeministrit Arben Ahmetaj dhe në banesën e ish-bashkëshortes së tij. Në banesën e ish-bashkëshortes nuk është gjetur asnjë send i paligjshëm, ndërsa në banesën e bashkëjetueses është gjetur një shumë parash cash. Në të njëjtën banesë janë sekuestruar edhe disa kontrata dhe dokumente shkresore. Raporton gazetari i A2 CNN, Armand Bajrami.

Çfarë u gjet në banesa? Detaje nga kontrolli i BKH në shtëpitë e ish-gruas dhe partneres së Ahmetajt

Publikuar më: 10/3/2023, ora 10:04

Agjentët e Byrosë Kombëtarë të Hetimit kanë kryer kontrolle mbrëmë në banesën e partneres së ish-z.kryeministrit Arben Ahmetaj dhe në banesën e ish-bashkëshortes së tij. Në banesën e ish-bashkëshortes nuk është gjetur asnjë send i paligjshëm, ndërsa në banesën e bashkëjetueses është gjetur një shumë parash cash. Në të njëjtën banesë janë sekuestruar edhe disa kontrata dhe dokumente shkresore. Raporton gazetari i A2 CNN, Armand Bajrami.