Champions, fiton PSG, ndalet Milani, Haaland dhe Mbappe protagonistë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 11:00

Champions, fiton PSG, ndalet Milani, Haaland dhe Mbappe protagonistë

Publikuar më: 7/9/2022, ora 11:00

Gazetarja Dea Kozma komenton ndeshjet e para të Champions League të këtij sezoni.