Chollet: Asociacioni, detyrim ligjor. SHBA pret propozimet e Kosovës

Publikuar më: 12/1/2023, ora 10:36

Chollet: Asociacioni, detyrim ligjor. SHBA pret propozimet e Kosovës

Publikuar më: 12/1/2023, ora 10:36

Asociacioni i komunave me shumicë serbe duhet të themelohet në pajtim me Kushtetutën e Kosovës dhe ai është një detyrim ligjor.