Çifti Trump me COVID-19, pas debatit presidencial që habiti botën

Gazetarja Rosalba Bejdo komenton lajmet e fundit nga bota, ku rëndësi e veçantë ka patur lajmi i sotëm për pozitivitetin e çiftit presidencial amerikan, dhe jehona ende jo e shuar e debatit të Donald Trump me kandidatin demokrat Joe Biden.