Cigarja elektronike, e konsumojnë 50% e nxënësve, specialistët thirrje për masa

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:00

Cigarja elektronike, e konsumojnë 50% e nxënësve, specialistët thirrje për masa

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:00

Përdorimi i cigares elektronike nga fëmijët po merr përmasa të frikshme në vendin tonë.  Më shumë se gjysma e nxënësve në shkolla, 9-vjecare dhe të mesme e konsumojnë këtë produkte. Konstatimi dhe shqetësimi i mësuesve  bëhet publik  nga ekspertët e shëndetësisë.

Cigarja elektronike, e konsumojnë 50% e nxënësve, specialistët thirrje për masa

Publikuar më: 17/3/2023, ora 16:00

Përdorimi i cigares elektronike nga fëmijët po merr përmasa të frikshme në vendin tonë.  Më shumë se gjysma e nxënësve në shkolla, 9-vjecare dhe të mesme e konsumojnë këtë produkte. Konstatimi dhe shqetësimi i mësuesve  bëhet publik  nga ekspertët e shëndetësisë.