Çikalleshi dhe Veseli: Besojmë te kualifikimi më tej

Publikuar më: 21/9/2022, ora 16:12

Çikalleshi dhe Veseli: Besojmë te kualifikimi më tej

Publikuar më: 21/9/2022, ora 16:12

Të motivuar për të fituar dhe për tu kualifikuar më tej. Kuqezinjtë do të tentojnë mrekullinë për të kaluar grupet e Ligës së Kombeve por fillimisht duhet të kalojë Izrealin, metë cilin synim është vetëm fitorja. Në konferencën e zakonshme për shtyp, bomberi Sokol Cikalleshi u shpreh se skuadra, pavarësisht mungesave, do të tentojnë vetëm fitoren. Ndërsa mbrojtësi Frederik Veseli, tregoi se në ndeshjen e parë me Izraelin u ndëshkuan nga gabimet individuale por këtë herë do te këtë një tjetër histori.

Çikalleshi dhe Veseli: Besojmë te kualifikimi më tej

Publikuar më: 21/9/2022, ora 16:12

Të motivuar për të fituar dhe për tu kualifikuar më tej. Kuqezinjtë do të tentojnë mrekullinë për të kaluar grupet e Ligës së Kombeve por fillimisht duhet të kalojë Izrealin, metë cilin synim është vetëm fitorja. Në konferencën e zakonshme për shtyp, bomberi Sokol Cikalleshi u shpreh se skuadra, pavarësisht mungesave, do të tentojnë vetëm fitoren. Ndërsa mbrojtësi Frederik Veseli, tregoi se në ndeshjen e parë me Izraelin u ndëshkuan nga gabimet individuale por këtë herë do te këtë një tjetër histori.