Çiklizëm në Prespë për një “mjedis të pastër dhe jetë të shëndetshme”

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Mjedisit, në Prespë është mbajtur Turi me biçikleta nën moton e një mjedisi të pastër dhe jete të shëndetshme.