Cila është origjina e zakonshme e viruseve të rënda të gripit?

Profesor Doktor Ilir Kumbe, nga Departamenti i Shëndetit Publik Veterinar, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00, ku foli për origjinën e viruseve dhe transmetimin e tyre nga kafshët te njeriu.