Cila është zgjidhja për Ballshin?

Greva e urisë së grave naftëtare të rafinerisë së Ballshit ka hyrë në ditën e 14, ndërkohë që ende nuk dihet se kur do të vijë zgjidhja e kësaj situate të komplikuar, që është rrjedhojë e një privatizimi të dështuar të nisur në vitin 2008. Një sektor strategjik si nafta, që duhet të ishte burim të ardhurash dhe mirëqenieje, por që është shndërruar në një gangrenë, që nuk dihet ende sesi do të shërohet.