Cilat janë problemet e turizmit në Shqipëri në prag të sezonit të ri?

Publikuar më: 12/5/2021, ora 21:33

Cilat janë problemet e turizmit në Shqipëri në prag të sezonit të ri?

Publikuar më: 12/5/2021, ora 21:33

Ndër të tjerë në Absolut 4, ministri i Turizmit, Blendi Klosi, u pyet edhe për vështirësitë dhe problemet që pritet të ketë turizmi shqiptar në prag të sezonit të ri.

Cilat janë problemet e turizmit në Shqipëri në prag të sezonit të ri?

Publikuar më: 12/5/2021, ora 21:33

Ndër të tjerë në Absolut 4, ministri i Turizmit, Blendi Klosi, u pyet edhe për vështirësitë dhe problemet që pritet të ketë turizmi shqiptar në prag të sezonit të ri.