Cilësia, çmimet dhe organizimi i turizmit shqiptar në këtë vit të vështirë

Jonida dhe Aneo, nga sektori i agjencive turistike, ishin të ftuar në Dita Jonë, për të treguar mbi vëzhgimin që kanë kryer në shumë nga pikat turistike të Shqipërisë. Si paraqitet biznesi i turizmit këtë vit? Cilat janë të mirat dhe problemet që kjo industri e brishtë, po has këtë vit?