Cilësia e arsimit publik dhe zgjedhje e privatit

Publikuar më: 11/9/2023, ora 08:47

Cilësia e arsimit publik dhe zgjedhje e privatit

Publikuar më: 11/9/2023, ora 08:47

Si duket situata në këtë fillim shtatori për prindërit, lidhur me mundësitë që ata kanë për të përballuar fillimin e shkollës? Sa të lehtë e patën ata me zgjedhjen e shkollës së duhur, shpenzimet apo regjistrimet në këto institucione? Diskutuam në “Dita Jonë” me pedagogun Ermal Hasimja për eksperiencën e tij personale me fëmijët edhe për një debat që rikthehet çdo vit mbi cilësinë që ka tek arsimi publik dhe privat.

Cilësia e arsimit publik dhe zgjedhje e privatit

Publikuar më: 11/9/2023, ora 08:47

Si duket situata në këtë fillim shtatori për prindërit, lidhur me mundësitë që ata kanë për të përballuar fillimin e shkollës? Sa të lehtë e patën ata me zgjedhjen e shkollës së duhur, shpenzimet apo regjistrimet në këto institucione? Diskutuam në “Dita Jonë” me pedagogun Ermal Hasimja për eksperiencën e tij personale me fëmijët edhe për një debat që rikthehet çdo vit mbi cilësinë që ka tek arsimi publik dhe privat.