Cilësia e gazetarisë, Godole: Gazetari nuk është më vëzhgues neutral. Filtrat kyçe janë redaktorët

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:33

Cilësia e gazetarisë, Godole: Gazetari nuk është më vëzhgues neutral. Filtrat kyçe janë redaktorët

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:33

Një ndryshim radikal në cilësinë e gazetarisë së para një dekade, vëren pedagogia e gazetarisë Jonila Godole, ku gazetari e ka humbur rolin e vet të vëzhguesit neutral. Në studion e “Absolut 4” në A2 CNN, ajo tha se përpjekjet janë minimale, pasi gazetari ka mbivlerësim për veten dhe nënvlerësim për atë që ka përballë.

Cilësia e gazetarisë, Godole: Gazetari nuk është më vëzhgues neutral. Filtrat kyçe janë redaktorët

Publikuar më: 18/11/2021, ora 21:33

Një ndryshim radikal në cilësinë e gazetarisë së para një dekade, vëren pedagogia e gazetarisë Jonila Godole, ku gazetari e ka humbur rolin e vet të vëzhguesit neutral. Në studion e “Absolut 4” në A2 CNN, ajo tha se përpjekjet janë minimale, pasi gazetari ka mbivlerësim për veten dhe nënvlerësim për atë që ka përballë.