Cilësia e karburanteve, Balluku: Masa ekstreme deri në mbyllje për rafineritë e naftës

Jo vetëm gjoba, por edhe mbyllje të rafinerive të naftës nëse kapen në shkelje. Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka paralajmëruar përshkallëzim të masave ligjore ndaj të gjitha subjekteve në sektorin e hidrokarbureve të cilat nuk kalojnë testin e cilësisë dhe sigurisë.