Cilësia e medias, Likmeta: Komercializmi dhe klikimet po shesin parimet editoriale

Publikuar më: 18/11/2021, ora 22:20

Cilësia e medias, Likmeta: Komercializmi dhe klikimet po shesin parimet editoriale

Publikuar më: 18/11/2021, ora 22:20

Ngjarja e ditëve të fundit ka pasqyruar edhe problematikën që shfaq media. Kështu u shpreh në studion e “Absolut 4” kryeredaktori i BIRN Besar Likmeta, sipas të cilit komercializmi dhe nevoja për klikime po shkatërron cilësinë e medias, duke shitur parimet editoriale.

Cilësia e medias, Likmeta: Komercializmi dhe klikimet po shesin parimet editoriale

Publikuar më: 18/11/2021, ora 22:20

Ngjarja e ditëve të fundit ka pasqyruar edhe problematikën që shfaq media. Kështu u shpreh në studion e “Absolut 4” kryeredaktori i BIRN Besar Likmeta, sipas të cilit komercializmi dhe nevoja për klikime po shkatërron cilësinë e medias, duke shitur parimet editoriale.