Civici: Borxhi publik dhe informaliteti janë sfidat kryesore të 2022

Publikuar më: 17/1/2022, ora 08:54

Civici: Borxhi publik dhe informaliteti janë sfidat kryesore të 2022

Publikuar më: 17/1/2022, ora 08:54

Me pedagogun e njohur të ekonomisë Adrian Civici, në “Dita jonë” biseduam rreth vitit ekonomik 2022. Inflacioni është një fjalë që përmendet gjithnjë e më shpesh, ndërkohë që parashikimet për rritjen ekonomike janë reduktuar ndjeshëm nga një vit më parë. Por cilët janë rreziqet që na kanosen dhe politikat ekonomike, që mund të ndihmojnë me këtë situatë?

Civici: Borxhi publik dhe informaliteti janë sfidat kryesore të 2022

Publikuar më: 17/1/2022, ora 08:54

Me pedagogun e njohur të ekonomisë Adrian Civici, në “Dita jonë” biseduam rreth vitit ekonomik 2022. Inflacioni është një fjalë që përmendet gjithnjë e më shpesh, ndërkohë që parashikimet për rritjen ekonomike janë reduktuar ndjeshëm nga një vit më parë. Por cilët janë rreziqet që na kanosen dhe politikat ekonomike, që mund të ndihmojnë me këtë situatë?