“Çlirohen” korçarët, dreka familjare dhe lojëra në kodrat e qytetit

Kanë mjaftuar disa orë nga momenti që Ministria e Shëndetësisë konfirmoi të shëruarin e fundit me Covid-19 në qytetin e Korçës, që qytetarët të vërshojnë kodrave të qytetit duke organizuar piknikë dhe lojëra.