“Çmendet” moti, breshëri arrin deri në 1,5 metra lartësi, përmbytje dhe shkatërrime të mëdha në Bolivi

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:36

“Çmendet” moti, breshëri arrin deri në 1,5 metra lartësi, përmbytje dhe shkatërrime të mëdha në Bolivi

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:36

Përmbytje dhe dëme të mëdha janë shkaktuar në qytetin Taija në Bolivi si pasojë e motit të keq me reshje të shumta breshëri. Raportohet se breshëri ka arritur në 1,5 metra në disa zona.

“Çmendet” moti, breshëri arrin deri në 1,5 metra lartësi, përmbytje dhe shkatërrime të mëdha në Bolivi

Publikuar më: 3/11/2021, ora 13:36

Përmbytje dhe dëme të mëdha janë shkaktuar në qytetin Taija në Bolivi si pasojë e motit të keq me reshje të shumta breshëri. Raportohet se breshëri ka arritur në 1,5 metra në disa zona.