“Çmenduri dhe e turpshme”, Rama: Qytetarët e Kosovës po mbahen peng, nën Jugosllavi udhëtonin kudo

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:06

“Çmenduri dhe e turpshme”, Rama: Qytetarët e Kosovës po mbahen peng, nën Jugosllavi udhëtonin kudo

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:06

Kryeministri Edi Rama përmendi në konferencë për shtyp edhe çështjen e vizave me Kosovën. Për kreun e qeverisë shqiptare, qytetarët e Kosovës “po merren peng, duke mos u lejuar që të lëvizin lirisht në Europë”.

“Çmenduri dhe e turpshme”, Rama: Qytetarët e Kosovës po mbahen peng, nën Jugosllavi udhëtonin kudo

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:06

Kryeministri Edi Rama përmendi në konferencë për shtyp edhe çështjen e vizave me Kosovën. Për kreun e qeverisë shqiptare, qytetarët e Kosovës “po merren peng, duke mos u lejuar që të lëvizin lirisht në Europë”.