Çmime të papërballueshme, qytetarët në Kukës ashtu si vijnë, ashtu dalin nga tregu

Publikuar më: 25/10/2021, ora 14:11

Çmime të papërballueshme, qytetarët në Kukës ashtu si vijnë, ashtu dalin nga tregu

Publikuar më: 25/10/2021, ora 14:11

Qytetaret Kuksiane duket se i pret një dimër i vështirë nga ana ekonomike. Rritja e çmimeve ushqimore dhe fruta-perimeve, po e bën të papërballueshme jetesën, sidomos për familjet në nevojë dhe pensionistët. Qytetarët shprehen se për shkak të çmimeve, ashtu si vijnë ashtu ikin sërish nga tregu, pa blerë dot gjërat e domosdoshme.

Çmime të papërballueshme, qytetarët në Kukës ashtu si vijnë, ashtu dalin nga tregu

Publikuar më: 25/10/2021, ora 14:11

Qytetaret Kuksiane duket se i pret një dimër i vështirë nga ana ekonomike. Rritja e çmimeve ushqimore dhe fruta-perimeve, po e bën të papërballueshme jetesën, sidomos për familjet në nevojë dhe pensionistët. Qytetarët shprehen se për shkak të çmimeve, ashtu si vijnë ashtu ikin sërish nga tregu, pa blerë dot gjërat e domosdoshme.