Çmimet e “kripura” të apartamenteve dhe qirave – A2

Çmimet e “kripura” të apartamenteve dhe qirave

Kush po mendon të blejë një shtëpi tani, duhet të përballet me çmime të kripura. I gjithë ky vit ka shënuar rritje të çmimit të shitjes së apartamenteve, por edhe qirave, të nxitura nga kërkesa e lartë për të blerë.