Çmimet e larta, humbasin fermerët dhe qytetarët, fitojnë tregtarët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:25

Çmimet e larta, humbasin fermerët dhe qytetarët, fitojnë tregtarët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:25

Ndërsa çmimet e produkteve ushqimore janë bërë gati të papërballueshme, ata që humbasin janë fermerët dhe konsumatorët. Në zinxhirin e shitjes së produktit nga sera në tavolinë, fitimi maksimal gjenerohet nga tregtarët, që blejnë lirë dhe sheshin shtrenjtë. Ekspertët shpjegojnë se entet kontrolluese nuk funksionojnë dhe kjo bën që konsumatorët të jenë të pambrojtur.

Çmimet e larta, humbasin fermerët dhe qytetarët, fitojnë tregtarët

Publikuar më: 14/1/2022, ora 20:25

Ndërsa çmimet e produkteve ushqimore janë bërë gati të papërballueshme, ata që humbasin janë fermerët dhe konsumatorët. Në zinxhirin e shitjes së produktit nga sera në tavolinë, fitimi maksimal gjenerohet nga tregtarët, që blejnë lirë dhe sheshin shtrenjtë. Ekspertët shpjegojnë se entet kontrolluese nuk funksionojnë dhe kjo bën që konsumatorët të jenë të pambrojtur.