Çmimet e Panairit, Virgjil Muçi, Uran Butka e Flavia Kaba fitues të këtij edicioni

Publikuar më: 20/11/2021, ora 16:59

Çmimet e Panairit, Virgjil Muçi, Uran Butka e Flavia Kaba fitues të këtij edicioni

Publikuar më: 20/11/2021, ora 16:59

Virgjil Muçi, Flavia Kaba, Uran Butka dhe Mirela Kumbaro triumfojnë në çmimet e panairit të librit. Juria i ka vlerësuar më të mirët, si autorë, përkthyes dhe studiues. “Fajin ma ka gjuha” ishte motoja e tetorit të librit. Në fakt ishte titulli i veprës së fundit që na prezantoi Virgjil Muçi. Sot, një muaj më pas ai shpallet edhe autori më I mirë I panairit.

Çmimet e Panairit, Virgjil Muçi, Uran Butka e Flavia Kaba fitues të këtij edicioni

Publikuar më: 20/11/2021, ora 16:59

Virgjil Muçi, Flavia Kaba, Uran Butka dhe Mirela Kumbaro triumfojnë në çmimet e panairit të librit. Juria i ka vlerësuar më të mirët, si autorë, përkthyes dhe studiues. “Fajin ma ka gjuha” ishte motoja e tetorit të librit. Në fakt ishte titulli i veprës së fundit që na prezantoi Virgjil Muçi. Sot, një muaj më pas ai shpallet edhe autori më I mirë I panairit.