Çmimet e rritura dhe ndihma e qeverisë, Agalliu: Janë qesharake, sa tre feta buke në ditë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:46

Çmimet e rritura dhe ndihma e qeverisë, Agalliu: Janë qesharake, sa tre feta buke në ditë

Publikuar më: 9/9/2022, ora 14:46

Deputeti i PD Arbi Agalliu flet për krizën energjetike dhe masat antikrizë të ekzekutivit Rama, që sipas tij janë totalisht të pamjaftueshme.