Çmimet e ushqimeve bien në botë nuk reflektohet në Shqipëri, shkak dhe abuzimet nga tregtarët

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:28

Çmimet e ushqimeve bien në botë nuk reflektohet në Shqipëri, shkak dhe abuzimet nga tregtarët

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:28

Për të pestin muaj me radhë, çmimet e produkteve të konsumit në botë, përfshirë drithin, vajin e zarzavatet kanë rënë sipas Organizatës së kombeve të Bashkuara për Ushqimin. Po çfarë do të thotë kjo për shqiptarët? A do të paguajnë ata më pak?

Çmimet e ushqimeve bien në botë nuk reflektohet në Shqipëri, shkak dhe abuzimet nga tregtarët

Publikuar më: 5/9/2022, ora 15:28

Për të pestin muaj me radhë, çmimet e produkteve të konsumit në botë, përfshirë drithin, vajin e zarzavatet kanë rënë sipas Organizatës së kombeve të Bashkuara për Ushqimin. Po çfarë do të thotë kjo për shqiptarët? A do të paguajnë ata më pak?