Çmimet e ushqimeve, prodhimet e stinës nuk ulin kostot, ankohen qytetarët

Çmimet e ushqimeve, përfshirë këtu frutat, perimet dhe zarzavatet pësuan rritje gjatë muajit maj. Sipas një raporti të Organizatës së Kombeve të Bashkuara për Ushqimin dhe Bujqësinë, gjatë muajit maj, çmimet e produkteve bazë ushqimore u rritën me 4.8 për qind krahasuar me muajin prill.