Çmimet fryjnë buxhetin, arka e shtetit mblodhi 195 milionë euro më shumë se plani

Publikuar më: 3/8/2022, ora 19:58

Çmimet fryjnë buxhetin, arka e shtetit mblodhi 195 milionë euro më shumë se plani

Publikuar më: 3/8/2022, ora 19:58

Qeveria ka arritur të arkëtojë një shumë rekord në buxhetin e shtetit, ku faktor kryesor shihet rritja e çmimeve. Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka publikuar bilancin për gjashtë muajt e parë të vitit, që rezulton me një tejkalim të ndjeshëm të planit të fillim vitit, me 195 milionë euro.

Çmimet fryjnë buxhetin, arka e shtetit mblodhi 195 milionë euro më shumë se plani

Publikuar më: 3/8/2022, ora 19:58

Qeveria ka arritur të arkëtojë një shumë rekord në buxhetin e shtetit, ku faktor kryesor shihet rritja e çmimeve. Ministria e Financave dhe Ekonomisë ka publikuar bilancin për gjashtë muajt e parë të vitit, që rezulton me një tejkalim të ndjeshëm të planit të fillim vitit, me 195 milionë euro.