Çmimet “fryjnë” buxhetin, në 6 muajt e parë u arkëtuan 45 miliardë lekë më shumë se vjet

Publikuar më: 17/7/2022, ora 19:47

Çmimet “fryjnë” buxhetin, në 6 muajt e parë u arkëtuan 45 miliardë lekë më shumë se vjet

Publikuar më: 17/7/2022, ora 19:47

Çmimet e larta dhe mirë-administrimi rritën të ardhurat në 6 muajt e parë të vitit. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në harkun e muajve janar-qershor buxheti i shtetit arkëtoi gati 280 miliardë lekë, 45 miliardë më shumë se në të njëjtën periudhë të një viti më parë.

Çmimet “fryjnë” buxhetin, në 6 muajt e parë u arkëtuan 45 miliardë lekë më shumë se vjet

Publikuar më: 17/7/2022, ora 19:47

Çmimet e larta dhe mirë-administrimi rritën të ardhurat në 6 muajt e parë të vitit. Sipas të dhënave nga Ministria e Financave dhe Ekonomisë, në harkun e muajve janar-qershor buxheti i shtetit arkëtoi gati 280 miliardë lekë, 45 miliardë më shumë se në të njëjtën periudhë të një viti më parë.