Çmimet për konsum rriten, pagat dhe pensionet mbeten në vendnumëro

Shqiptarët, ndër popujt më të varfër në Rajon dhe Europë po paguajnë përherë edhe më shtrenjtë për ato çka konsumojnë. Frutat, perimet dhe zarzavatet janë ndër ato produkte, çmimet e të cilave kanë pësuar rritje me 25 për qind në 5 vitet e fundit.