Çmimi i kafesë do të vijojë të rritet edhe këtë vit

Publikuar më: 13/1/2023, ora 20:17

Çmimi i kafesë do të vijojë të rritet edhe këtë vit

Publikuar më: 13/1/2023, ora 20:17

Enri Jahaj, kryetar i Shoqatës së Bareve dhe Restoranteve, në lidhje direkte me studion e “A2 Business”, u shpreh se këtë vit do të ketë një tjetër rritje çmimi nëpër bare.

Çmimi i kafesë do të vijojë të rritet edhe këtë vit

Publikuar më: 13/1/2023, ora 20:17

Enri Jahaj, kryetar i Shoqatës së Bareve dhe Restoranteve, në lidhje direkte me studion e “A2 Business”, u shpreh se këtë vit do të ketë një tjetër rritje çmimi nëpër bare.