Çmimi i lartë i naftës, flota e peshkimit në Durrës fillon grevën

Publikuar më: 24/6/2022, ora 14:53

Çmimi i lartë i naftës, flota e peshkimit në Durrës fillon grevën

Publikuar më: 24/6/2022, ora 14:53

Sektori i peshkimit në Durrës, që është edhe flota më e madhe në vend, duket se ka arritur në pikën e mospërballimit më të çmimeve të naftës. Dhe në pamundësi për të vijuar aktivitetin e tyre dhe mungesën e mbështetjes nga shteti, kanë vendosur të bëjnë grevë.

Çmimi i lartë i naftës, flota e peshkimit në Durrës fillon grevën

Publikuar më: 24/6/2022, ora 14:53

Sektori i peshkimit në Durrës, që është edhe flota më e madhe në vend, duket se ka arritur në pikën e mospërballimit më të çmimeve të naftës. Dhe në pamundësi për të vijuar aktivitetin e tyre dhe mungesën e mbështetjes nga shteti, kanë vendosur të bëjnë grevë.