Çmimi i naftës në vitin 2013 dhe sot, A2 CNN pyet kryeministrin Rama: Është edhe më i ulët

I pyetur nga gazetari i A2 CNN, Klevin Muka, për rritjen e çmimit të naftës, kryeministri Edi Rama hoqi përgjegjësinë nga shteti shqiptar duke ia atribuuar tregut, që sipas kreut të qeverisë, vendos se do të jetë nafta.