“Çmimi në bursa ishte njëlloj si sot”, eksperti: Në tetor 2021, hidrokarburet ishin 174.5 lekë/ litri

Publikuar më: 18/1/2023, ora 22:10

“Çmimi në bursa ishte njëlloj si sot”, eksperti: Në tetor 2021, hidrokarburet ishin 174.5 lekë/ litri

Publikuar më: 18/1/2023, ora 22:10

Këtë mbrëmje në “A2 Business” po diskutohet për çmimet e karburanteve dhe energjinë në Shqipëri. Ndërsa diskutohej për faktin se vendi ynë ka çmimin më të lartë të karburanteve në rajon, Azmer Duleviç, inxhinier dhe ekspert për ekonominë theksoi se çmimet duhen krahasuar me periudha të shkuara kur kanë qenë në vlera të njëjta në tregjet ndërkombëtare.

“Çmimi në bursa ishte njëlloj si sot”, eksperti: Në tetor 2021, hidrokarburet ishin 174.5 lekë/ litri

Publikuar më: 18/1/2023, ora 22:10

Këtë mbrëmje në “A2 Business” po diskutohet për çmimet e karburanteve dhe energjinë në Shqipëri. Ndërsa diskutohej për faktin se vendi ynë ka çmimin më të lartë të karburanteve në rajon, Azmer Duleviç, inxhinier dhe ekspert për ekonominë theksoi se çmimet duhen krahasuar me periudha të shkuara kur kanë qenë në vlera të njëjta në tregjet ndërkombëtare.