Çmimi nuk mbulon shpenzimet, qershitë mbeten në pemë

Publikuar më: 15/6/2022, ora 12:46

Çmimi nuk mbulon shpenzimet, qershitë mbeten në pemë

Publikuar më: 15/6/2022, ora 12:46

Ndërsa qershitë janë aktualisht një frutë i ndaluar për një pjesë të konsiderueshme të popullsisë, për shkak të çmimit të lartë në treg, në juglindje të vendit, në fshatrat e Pogradecit dhe Korçës, tonelata të tëra me qershi kanë mbetur pa shitur dhe pa vjelë. Kjo situatë ka bërë që fermerët që janë rikthyer nga emigrimi për të investuar në vendlindje, të mendojnë sërish largimin.

Çmimi nuk mbulon shpenzimet, qershitë mbeten në pemë

Publikuar më: 15/6/2022, ora 12:46

Ndërsa qershitë janë aktualisht një frutë i ndaluar për një pjesë të konsiderueshme të popullsisë, për shkak të çmimit të lartë në treg, në juglindje të vendit, në fshatrat e Pogradecit dhe Korçës, tonelata të tëra me qershi kanë mbetur pa shitur dhe pa vjelë. Kjo situatë ka bërë që fermerët që janë rikthyer nga emigrimi për të investuar në vendlindje, të mendojnë sërish largimin.