CNN brenda laboratorit sekret të gjigantit teknologjik

Samsung ka një ndër laboratorët më të sigurtë në botë. Masat janë të larta dhe të gjithë e çdo gjë skanohet për t’u siguruar që prona intelektuale qëndron brenda. Por, CNN ia doli që të futej brenda dhe pa një varietet inovacionesh që nuk janë prezantuar ende, përfshirë robotë që mund të vishen.